Μετακινήσεις

Μετακινήσεις προς και από τον Παρνασσό

Με κόστος και μέριμνα της δράσης έχει εξασφαλισθεί η μετακίνηση των συμμετεχόντων από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της Τιθορέας ή του Λιανοκλαδίου προς το Προσκοπικό Κέντρο «Δημήτριος ΡΑΝ Αλεξάτος» κατά την άφιξη και αντίστροφα κατά την αναχώρηση.

 

Επιπλέον, υπό τον συντονισμό του Τομέα Μετακινήσεων της δράσης, θα μισθωθούν λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από τον Πειραιά και την Αθήνα με σκοπό τη μαζική μεταφορά συμμετεχόντων προς και από το Προσκοπικό Κέντρο «Δημήτριος ΡΑΝ Αλεξάτος» την ημέρα Έναρξης και Λήξης της δράσης.

Σημειώνεται ότι το κόστος αυτής της μετακίνησης επιβαρύνει τους συμμετέχοντες. Έχουν γίνει ωστόσο ενέργειες για την όσο το δυνατόν χαμηλότερη κατ’ άτομο οικονομική συμμετοχή.

 


Ενέργειες Εφόρων Κλάδου Προσκόπων Π.Ε. 

Παρακαλούνται οι Έφοροι Κλάδου Προσκόπων των Π.Ε. που επιθυμούν οι συμμετέχοντες των Π.Ε. τους να χρησιμοποιήσουν τον ανωτέρω τρόπο μετακίνησης να αποστείλουν σχετικό μήνυμα στην υπεύθυνη του Τομέα Μετακινήσεων, Ιωάννα Τζόβολου (angg@sep.org.gr) αναφέροντας τον αριθμό των συμμετεχόντων, τόπο και χρόνο άφιξης στον Πειραιά ή την Αθήνα (Πύλη λιμένα, Σταθμός κ.λπ.) έως την 24/06/2024.